Les inscripcions a la Rua del Carnaval 2020 s’han de tramitar del 9 de desembre al 10 de gener

Dilluns, 9 de desembre de 2019 a les 00:00

Durant aquest termini també es poden sol·licitar les subvencions en concepte de disfresses, carrosses o lloguer d'equips de so.

L’Ajuntament de Montcada i Reixac obre aquest dilluns, 9 de desembre, i fins al 10 de gener, el termini d’inscripció i de sol·licitud de subvenció per a les associacions i col·lectius que vulguin participar a la Rua de Carnaval del 2020 de Montcada i Reixac, que tindrà lloc el 22 de febrer. Hi poden prendre part totes les entitats i grups que ho desitgin, aportant una carrossa o comparsa, així com persones a títol individual, que desfilaran al principi de l’itinerari.

Els ajuts a les comparses es concedeixen en concepte de confecció de disfresses, muntatge de carrosses, lloguers d’equips de so i llum, entre d’altres. La subvenció s’haurà de justificar aportant la documentació pertinent a l’Oficina d’Atenció Ciutadana. Per a les comparses de Montcada i Reixac, s’estableixen aportacions entre 450 i fins a un màxim de 1.100 euros, en funció dels integrants de cada grup. Per a les comparses de fora de la ciutat, s’estableix una aportació única de 100 euros per a grups de més de 35 persones. Les bases i la sol·licitud es poden consultar i descarregar a www.montcada.cat.

Darrera actualització: 04.12.2019 | 14:07