Concert a la fresca. Pele Macleod

Dissabte, 9 de juliol de 2022 de 22.00 h a 23.00 h

Activitat inclosa a Nits a la Fresca.

Pele MacLeod és el nom artístic del projecte musical de Pele Bernial. Va estudiar al Conservatori de Música de Granollers i també, L'Aula de jazz i música moderna del Liceu. L'agost de 2015 va cursar estudis de composició i producció a l' Institute of Contemporary Music Performance de Londres.
Després d'una estada a Edinburgh i poder tocar en diversos locals i al Festival de Teatre d'Edinburgh sorgeix Pele MacLeod. Amb el temps, en Gerard, Leo, Xavi i Aïda es van incorporar al projecte creant una banda sòlida plena d'energia.
La seva estada al Regne Unit esdevé la font d'inspiració del projecte de Pele Macleod i també de moltes de les cançons que formen part del primer disc "Veritat tossuda". Al disc, produït pel mateix Pele i mesclat per Marc Parrot a Grabaciones Silvestres, hi predomina el pop d'aire britànic i d'altres estils com el folk, rock o el dixieland
 Després de la bona rebuda del seu primer treball, Pele MacLeod presenta un nou disc madur i potent, "Pluja fina". En el disc hi trobem el segell del músic des de la primera nota: arranjaments de guitarres i mandolines, corals i una presència destacada del piano. A "Pluja fina" podem trobar cançons de pop contundent, disco, funk, folk i fins i tot s'atreveixen amb una havanera. Cançons amb lletres sempre positives, de superació i amb una producció de luxe a càrrec del propi MacLeod i de Marc Parrot.
Guanyadors del concurs "Tu hi toques?" Del festival Internacional de Música Maria Canals 2017. "Vora el Mar" cinquena cançó d'estiu d'Enderrock 2017. "Nadal per sempre (amb tu)" cançó de la promoció de Nadal de TV3 2017. "Estiu assolellat" Cançó d'estiu de TAC12 2018.

No cal inscripció prèvia.
Organitza: Regidoria de Cultura i Patrimoni.

Parc Antiga Cerveseria

Carrer Montiu - 08110 Montcada i Reixac - Barcelona
Vegeu situació en el mapa
Darrera actualització: 15.06.2022 | 11:34