Parc de La Llacuna

El Parc de la Llacuna, amb una llacuna d'important valor ecològic, disposa de 55.231,36 m2, als quals cal afegir prop de 40.000 m2 del Pla Parcial del Martinet, que prolonguen el parc fins a Ripollet.

Aquest espai d'alt valor ambiental i paisatgístic es compagina amb zones per al lleure de la població i itineraris mediambientals amb un objectiu educatiu. Per tal que la ciutadania pugui gaudir del parc, s'ha habilitat un camí que fa la funció de distribuïdor i mirador.

En tots els espais s'utilitzen espècies vegetals autòctones, que requereixen de poc rec i permeten donar a conèixer als usuaris del parc les seves característiques i les raons de la seva importància. En total, s'hi han plantat uns 2.000 arbres i vegetació variada.

Al Parc s'hi han instal·lat observatoris i miradors en llocs estratègics, amb pannells informatius, per poder observar la dinàmica de la llacuna natural. També s'hi ha col·locat una plataforma que possibilitarà l'accés puntual a un recorregut restringit vers la vora de la llacuna. 

Carrer Mas Duran, 2 - 08110 Montcada i Reixac - Barcelona
Horari:  
Vegeu-ne la situació al mapa
Darrera actualització: 28.04.2023 | 12:48