Centre Cívic La Ribera

CENTRE CÍVIC TANCAT AL PÚBLIC! Reubicació dels tallers i serveis que s’havien de fer al Centre Cívic La Ribera

El Centre Cívic La Ribera és un centre creat per al desenvolupament sociocultural i associatiu dels veïns de Montcada i Reixac.
Els objectius que ens proposem al Centre són els de potenciar el sentiment de pertinença a una mateixa comunitat entre els veïns del barri, posar a l'abast de la població uns recursos que potenciïn la seva participació en activitats socioculturals i de lleure, així com contribuir a enriquir el teixit associatiu del barri.
Per últim, i a nivell global, pretenem contribuir així a millorar el benestar social, cultural i la qualitat de vida dels ciutadans i ciutadanes que s'apropen i participen dels nostres tallers, activitats o serveis.
El Centre Cívic la Ribera compta amb un espai de 800m2 que es distribueix en diferents espais i aules: aula cuina,, la sala del moviment,, la sala de les arts, el calaix i la sala d'actes lis.
També podreu trobar diferents serveis com són: el Centre Obert infantil i juvenil de la Ribera, el Centre Bon dia, l’espai d’entitats i el Pla de Desenvolupament Comunitari.
Com a novetat, el Centre Cívic també acull la primera Xarxa d’Intercanvi de Coneixements del Municipi, una xarxa veïnal promoguda per l’Ajuntament on tothom pot ensenyar i aprendre alguna cosa. La Xarxa està oberta a tots els montcadencs i montcadenques, ja que busca facilitar les relacions socials basades en la dignitat de cadascú i en que cada persona pren consciència que representa un recurs per a la societat.

La fitxa de cessió d'espais s’ha de registrar per instància electrònica

Carrer Llevant, 10 - 08110 Montcada i Reixac - Barcelona
Telèfon: 935 753 080
Adreça electrònica: centreciviclaribera@montcada.org
Horari:  
Dilluns a divendres: de 9 a 21 h
Agost, tancat
Vegeu-ne la situació al mapa
Darrera actualització: 27.09.2023 | 10:02