Associació Nina Pakari

Promoure la igualtat de drets i oportunitats entre dones i homes impulsant accions que afavoreixin un canvi personal, social, econòmic i cultural.

Objectius de l'entitat:

  1. Promoure la igualtat de drets i oportunitats entre dones i homes posant en marxa accions que afavoreixin un canvi personal, social, econòmic i cultural des de l'empoderament, la participació activa i la diversitat integradora.
  2. Posar en marxa accions de sensibilització, formatives i culturals amb i des del moviment associatiu, agents socials i recursos comunitaris en pro de l'equitat de gènere i la ruptura dels estereotips sexistes.
  3. Servir de centre de recolzament, assessorament i informació a les dones i el seu entorn (dins i fora de l'associació) en temàtiques que els interessin o afectin, tant a nivell personal com professional.
  4. Promoure accions d'educació mediambiental a partir del coneixement reflexiu i crític a través de la relació amb l'entorn, la valoració i el respecte pel medi ambient i la promoció de la qualitat de vida.
  5. Promoure actuacions que afavoreixen la inserció laboral de col·lectius en risc d'exclussió social.
  6. Promoure el desenvolupament de projectes i activitats culturals esportives, juvenils, d'oci, trobades, intercanvis, jornades...

Adreça electrònica: ninapakariescuela@hotmail.com
Darrera actualització: 04.11.2022 | 09:54