Espai Cultural Kursaal

Inaugurat l'any 2008. Situat en un dels barris més poblats de la ciutat, Can Sant Joan, ha estat un pas important per poder oferir una oferta més plural i descentralitzada. És tracta d'un edifici de dues plantes, construït en el solar que ocupava l'antic cinema Kursaal. A banda d'acollir les dependències de dues Regidories de l'Àrea Social, a la primera i segona planta s'hi troben diverses aules de cursos, una petita sala per a reunions i conferències, i espais per a les entitats. A la planta baixa, s'hi ubica una sala d'exposicions i la sala polivalent “Joan Dalmau” (actor nascut al barri).
La sala, equipada amb suficients mitjans tècnics, és polivalent atès que les butaques de platea es poden retirar i la grada es retràctil, la qual cosa permet disposar d'un espai d'uns 270 m2 aproximadament. Les mides de l'escenari són: 5 m. de fons x 11,60m. (8,60 m. de boca) i 3 m. d'alçada
És utilitzat per les entitats i associacions locals, amb especial preferència per les del barri, i alguns actes organitzats per les diverses regidories de la corporació.

La fitxa de cessió d'espais s’ha de registrar per instància electrònica

c. Masia, 39 - 08110 Montcada i Reixac - Barcelona
Telèfon: 934 451 888
Adreça electrònica: kursaal@montcada.org
Horari:  
De dilluns a divendres, de 8 a 21 h
Agost, tardes tancat
Vegeu-ne la situació al mapa
Darrera actualització: 27.09.2023 | 10:03