La XVII Bicicletada del Besòs #kmcontraelcàncer se celebrarà el diumenge 30 de juny

Dijous, 20 de juny de 2019 a les 00:00

La XVII Bicicletada del Besòs tindrà lloc, finalment, el proper diumenge 30 de juny i la sortida des de Montcada i Reixac serà a les 10.30 h. Inicialment la prova estava prevista pel passat 19 de maig, però l’alerta meteorològica de pluges i mal temps va obligar a ajornar la seva celebració.

La pedalada, organitzada pel Consorci del Besòs-Tordera, està dedicada enguany a la lluita contra el càncer; motiu pel qual l’organització promou l’ús d’un mocador rosa que la fundació d’ajuda oncològica Oncovallès lliurarà abans de la sortida i que els participants hauran de mostrar a les xarxes socials fent ús de l’etiqueta #kmcontraelcàncer. Tota la recaptació serà lliurada a parts iguals a l’entitat Oncovallès, orientada al suport a malalts i familiars, i a l’Obra Social de l’Hospital Sant Joan de Déu, per a les diferents línies d’investigació del càncer infantil que té en marxa.

El tret de sortida serà a les 9.30 h i els participants sortiran de tres municipis amb rius afluents del Besòs: Granollers (riu Congost), Montornès del Vallès (riu Mogent) i Montmeló (riu Tenes). Una hora després, a les 10.30 h, els participants de Montcada i Reixac es podran incorporar des del punt de sortida habilitat per l’ocasió: l’accés al Parking 2000 (crta. de Sant Adrià a la Roca). A la mateixa hora també començarà el recorregut pels participants de Santa Coloma de Gramenet.

Com sempre, l’arribada tindrà lloc al Parc Fluvial del Besòs, a Sant Adrià de Besòs, on se celebrarà una gran festa final de l’esport i la natura amb diferents propostes per a tota la família, com un taller de zumba, joc de pistes, manualitats i tallers per als més menuts, i el ja tradicional taller de caixes-niu, a càrrec del Grup Ornitològic del Tenes (GOT). Així mateix, Oncovallès i l’associació La Lluita d’Arnau, que recapta fons per a l’Hospital Sant Joan de Déu, instal·laran carpes informatives. Per acabar de gaudir de la festa, l’organització també oferirà a l’arribada un refrigeri per recuperar forces i un aparcament gratuït per a les bicicletes.

Les inscripcions, totalment gratuïtes, es poden formalitzar a través d'aquest enllaç.

Darrera actualització: 20.06.2019 | 11:50