‘Educar sense cridar’, una xerrada en línia per a famílies amb infants de 2 a 12 anys

Dimarts, 27 d'octubre de 2020 a les 08:00

L’educadora i sociòloga Alba Castellví explicarà les claus del seu llibre ‘Educar sense cridar’, en una activitat que es podrà seguir en directe a través de l'Instagram de l’Ajuntament.

L’Ajuntament de Montcada i Reixac ha organitzat, en col·laboració amb la Diputació de Barcelona i en el marc del programa ‘Eduquem en família’, una xerrada per a famílies amb infants amb l’educadora, sociòloga i mediadora de conflictes Alba Castellví, autora del llibre ‘Educar sense cridar’. L’activitat es podrà seguir en directe a partir de les 18 h a través de l’Instagram Live de l’Ajuntament (usuari: @ajmontcada) i els espectadors podran interactuar i enviar les seves preguntes durant la retransmissió.

La trobada digital va dirigida a famílies amb infants d’entre 2 i 12 anys i ofereix una reflexió sobre el sentit i les dificultats de l’educació en família en l’actual context socioeducatiu amb l’objectiu que els fills aprenguin a actuar amb llibertat i responsabilitat. Castellví explicarà algunes de les tècniques que recull el llibre i que permeten educar els infants sense crits, com ara mantenir la calma davant les resistències dels més petits i millorar la manera de comunicar-se dels pares i les mares per no haver de repetir les peticions diverses vegades.

Darrera actualització: 27.10.2020 | 17:48