Una xerrada sobre les sortides laborals serà el tret de sortida de la Mostra d'Ensenyament

Dijous, 14 de març de 2019 a les 10:00

L'activitat està organitzada la Regidoria d'Educació, Infància i Joventut el proper dimarts 19 de març a la Casa de la Vila, mentre que la Mostra d'Ensenyament tindrà lloc del 25 de març al 12 d'abril a Can Tauler.

‘Què té sortida per al meu fill o filla?’ és el títol de la xerrada que obrirà la Mostra d’Ensenyament que organitza la Regidoria d’Educació, Infància i Joventut entre el 25 de març i el 12 d’abril. El taller està adreçat a les famílies i tindrà lloc a la Casa de la Vila el proper dimarts 19, a les 19 h. L’objectiu de l’activitat és trencar els estereotips i prejudicis sobre les possibles sortides laborals i ajudar que es puguin conèixer millor totes les opcions disponibles sense caure en generalitzacions o rumors falsos en aspectes com l'ocupabilitat de cada professió.

La resta d’activitats del programa es desenvoluparan a l’Espai Jove Can Tauler (carrer Jaume Balmes, 16). Els dimarts i els dijous hi haurà un espai d’orientació personalitzada (de 17 a 20 h), i els dilluns i divendres un altre d’autoconsulta d’oferta d’estudis a les mateixes hores. La cloenda de la Mostra se celebrarà el 12 d’abril amb una tarda d’activitats que començarà amb una xerrada titulada ‘Identifica i entrena les teves competències’, a càrrec de l’entitat Fem Pedagogia, que treballa per generar oportunitats d’aprenentatge per a una vida digna per a tothom i per reduir les barreres socials, laborals o educatives que ho impedeixen. Al taller es parlarà del perfil de professionals més sol·licitats per les empreses, com les persones versàtils coneixedores del context i de sí mateixes. Al mercat laboral d’avui en dia es valoren les competències transversals com la comunicació, la disposició a l’aprenentatge i l’adaptabilitat, així com també l’anglès i els coneixements informàtics i en xarxes socials.

En el marc de la cloenda, també es farà un taller de fusteria, durant el qual es dissenyaran i es construiran els tamborets de l’estudi de gravació, amb la cooperativa d’arquitectura Voltes; un de maquillatge i caracterització professional i un espai científic per a la creació d’un microscopi per al mòbil, que durà a terme l’entitat ecologista La Horda de Montcada i Reixac. Les tres activitats començaran a les 18 h. Durant tota la tarda hi haurà micro obert i música.

Darrera actualització: 14.03.2019 | 12:02