Xerrada sobre les novetats del nou reglament d’Estrangeria

Dijous, 10 de novembre de 2022 a les 12:00

Tindrà lloc el 21 de novembre a la Casa de la Vila i es parlarà sobre conceptes de la Llei d’Estrangeria com els arrelaments social, formatiu, laboral i el reagrupament familiar, entre d’altres.

L’Ajuntament de Montcada i Reixac, per mitjà del Servei de Primera Acollida, organitza el 21 de novembre una xerrada a la Casa de la Vila (Major, 32), a les 18 h, sobre el nou reglament d’Estrangeria. L’objectiu d’aquest acte, obert a tota la ciutadania, és donar a conèixer les principals claus de la Llei d’Estrangeria i les novetats i modificacions més destacades i que més incidència representen entre la ciutadania que ha inclòs el nou reglament, com els arrelaments social, per formació i laboral i el reagrupament familiar, entre d’altres qüestions.

La xerrada anirà a càrrec del Centre d’Informació per a Treballadors Estrangeres (CITE), ens que ofereix un servei de suport dos cops al mes al Servei de Primera Acollida de Montcada i Reixac. Es recomana que les persones interessades a assistir a l’acte confirmin la seva assistència a l’adreça de correu electrònic politiquesinclusio@montcada.org o bé, trucar al departament (935 647 183), de 9 a 14 h.

El 16 d’agost passat va entrar en vigor el Reial Decret 629/2022, a través del qual es modifica la llei de l’any 2000 sobre drets i llibertats per a les persones estrangeres a Espanya i la seva integració social. El 18 de novembre tindrà lloc una altra formació en aquest sentit, adreçada al personal municipal.

Darrera actualització: 10.11.2022 | 13:04