Viu la Ribera! subvencionarà la teòrica del carnet de conduir a joves del barri entre 18 i 35 anys

Divendres, 26 d'abril de 2024 a les 09:00

Aquesta acció s’emmarca en la línia de treball del programa adreçada a millorar la inserció laboral del veïnat.

El programa Viu la Ribera! donarà suport a vint joves entre 18 i 35 anys per tal que puguin aprovar l’examen teòric del permís de conduir B, mitjançant una subvenció de 500 euros màxim per persona. El Ple ordinari d’abril, celebrat ahir dijous, dia 25, va aprovar les bases per a l’atorgament d’aquesta subvenció, amb un total de 10.000 euros perquè el jovent beneficiari pugui assumir el cost de les classes, el material didàctic i les taxes de la prova teòrica. La formació la cursaran a l’autoescola que triïn i hauran de justificar la subvenció rebuda amb les factures dels serveis gaudits. 

Per accedir als ajuts, el jovent ha de tenir preferentment l'empadronament a la Ribera i viure a Montcada i Reixac de forma continuada. A l'hora d'atorgar les subvencions es valorarà la situació familiar i personal.


BasesFormulari de sol·licitud

Presentació de sol·licituds + documentació per instància genèrica de l'1 al 20 de maig


Aquesta acció s’emmarca en la línia de suport i acompanyament al jovent de Viu la Ribera! des de la perspectiva de la inserció laboral, amb l’oferiment d’eines i oportunitats que li permeti ampliar la seva formació i dotar-los de recursos que facilitin la seva incorporació al mercat de treball. "Tenir el permís de conduir pot ser un requisit fonamental en una feina i donada l'actual situació del mercat laboral, volem col·laborar amb el jovent i donar-li eines per inserir-se al món laboral de forma efectiva", va expressar al Ple el president de l'Àrea Social, Rafa Ruiz.

Viu la Ribera! és una programa que pretén millorar la qualitat de vida del veïnat del barri des del punt de vista de la millora de la convivència, la lluita contra l’absentisme escolar, la inserció laboral i l’acció comunitària. El pla rep el suport del Programa Integral de Barris per a la Millora de Rendes 2022-2024 de l’Àrea Metropolitana de Barcelona.

Darrera actualització: 29.04.2024 | 11:12