Montcada i Reixac viurà la visita dels Reis Mags adaptant-se a l’actual situació sanitària

Dilluns, 23 de novembre de 2020 a les 12:00

Ses Majestats es coordinaran per arribar als barris del municipi amb l’objectiu de garantir que els nens i les nenes visquin un dia màgic sense aglomeracions.

Montcada i Reixac es prepara per rebre la visita dels Reis Mags el 5 de gener de 2021. Ho fa adaptant-se a l’actual situació sanitària i adoptant mesures de prevenció que garanteixin una celebració segura. La pandèmia de la COVID-19 ha obligat Ses Majestats a substituir la tradicional cavalcada per una recepció reial que es podrà viure el dia 5 a diversos barris de la ciutat. Els reis, gràcies a la seva màgia, es coordinaran per arribar a diferents equipaments del municipi, on els nens i nenes podran entregar personalment les seves cartes.

Tots els espais tindran un aforament limitat en funció de les directrius sanitàries de la Generalitat de Catalunya, disposaran d’un recorregut degudament senyalitzat per evitar aglomeracions i comptaran amb un servei de megafonia que anirà recordant les actuals mesures de seguretat. Ses Majestats també portaran mascareta i s’hauran fet una prova PCR abans de rebre la visita dels més petits.

Melcior, Gaspar i Baltasar esperaran als següents punts del municipi:

  • Montcada Centre: Pista municipal (d’11 a 13.30 h i de 16 a 19.30 h)
  • Can Sant Joan: Kursaal (de 16 a 19.30 h)
  • Terra Nostra: Casino (de 16 a 17.30 h)
  • Mas Rampinyo: La Unió (de 18 a 19.30 h)
  • Can Cuiàs: pista coberta (de 16.30 a 19 h)

D’altra banda, l’Ajuntament habilitarà un espai lliure de llums i sons per garantir que els infants amb diversitat sensorial puguin donar la seva carta en un entorn tranquil i agradable. Aquest punt s’ubicarà el 5 de gener a la pista municipal de Montcada Centre, de 10.30 a 11.15h, i no caldrà demanar cita prèvia.

Un cop finalitzada l’estada tots els barris de la ciutat, a partir de les 20.30 h, els Reis d’Orient rebran a l’alcaldessa de Montcada i Reixac, Laura Campos, que els farà el lliurament de la clau de la ciutat amb la qual podran entrar a totes les cases. L’acte serà a porta tancada i es podrà seguir en directe per streaming a través del canal de YouTube de Montcada Comunicació. Per primera vegada, la retransmissió en directe d'un acte que organitza l'Ajuntament serà accesible per a persones amb discapacitat auditiva ja que comptarà amb la participació d’un intèrpret de llengua de signes catalana. Aquest servei serà ofert per l’empresa #BinomILS.

Darrera actualització: 31.12.2020 | 10:44