Els patges reials, preparats per recollir les cartes dels nens i nenes de Montcada

Divendres, 3 de gener de 2020 a les 00:00

La plaça de l'Església acull aquest dissabte, 4 de gener, l'arribada de l'emissari reial que organitza la Regidoria de Cultura.

Diversos emissaris dels Reis d’Orient visiten Montcada i Reixac aquests dies per recollir les cartes de la canalla. la Regidoria de Cultura i Patrimoni organitza aquest dissabte la visita del patge reial, a la plaça de l’Església, de 16 a 20 h. En cas de pluja, l’emissari recollirà les cartes a la Casa de la Vila.

D’altra banda, l’AV Montcada Nova-Pla d’en Coll ha convidat el patge avui divendres, a les 18 h, a la rambla dels Països Catalans, on també organitzaran una xocolatada per a tots els assistents. Paral·lelament, la Taula Comunitària de Can Sant Joan promourà avui una iniciativa per escriure la carta als Reis i que tindrà lloc a les 17 h a l’Espai Kursaal. Finalment, aquest dissabte, La Unió de Mas Rampinyo serà un altre punt al municipi de recollida de missives per part dels emissaris reials a partir de les 18 h. L’entitat també organitza la tradicional Fira de Reis: una tarda de jocs, activitats infantils i xocolata per a tothom.

Darrera actualització: 03.01.2020 | 09:19