Visita institucional de la consellera de Presidència a l’Ajuntament de Montcada i Reixac

Dimarts, 12 de juliol de 2022 a les 00:00

L’alcaldessa de Montcada i Reixac s’ha reunit aquest matí al consistori amb la consellera de Presidència, que ha visitat el municipi en el marc de les visites que la responsable de la Generalitat de Catalunya realitza al territori.

L’alcaldessa de Montcada i Reixac, Laura Campos, ha rebut aquest matí la consellera de Presidència de la Generalitat de Catalunya, Laura Vilagrà, a les dependències de l’Ajuntament, on s’han reunit per tractar temes comuns entre les dues administracions. Per part del consistori han assistit el president de l’Àrea Territorial, Jordi Sánchez, la presidenta de l’Àrea Social, Mar Sempere i el president de l’Àrea Econòmica, Gerard Garrido. Per part de la Generalitat, han assistit el secretari de Governs Locals, David Rodríguez, i el secretari general de Territori de Presidència a Barcelona, David Agustí.

Durant la trobada s’han tractat temes com les problemàtiques del barraquisme al Pla del Besòs i la habitatge, el finançament local, a més del projecte del soterrament de l’R2. La visita ha finalitzat amb la signatura al Llibre d’honor del consistori per part de la consellera i l’atenció als mitjans de comunicació.

Darrera actualització: 12.07.2022 | 14:15