Visita a les obres del Pla de barris de la Muntanyeta de Can Sant Joan

Dimarts, 9 d'octubre de 2018 a les 00:00

Aquest matí una delegació municipal encapçalada pel president de l'Àrea Terrtitorial, Jordi Sánchez, acompanyat de tècnics municipals, ha visitat les obres de remodelació dels trams del carrer Diagonal, situats entre Triangle i Cimal i Pont i Bosc.

L'actuació té un pressupost de 475.478 euros, que es sufraga a parts iguals l’Ajuntament i la Generalitat de Catalunya, dintre del Pla de barris de la Muntanyeta de Can Sant Joan. A la vegada que es fan aquest treballs, Agbar ha aprofitat per substituir les canonades d’aigua potable en el sector.

Jordi Sánchez ha afirmat que "el consistori ha fet un important esforç en els darrers dos anys aprofitant la Llei de barris amb l’objectiu de millorar la cohesió social, la mobilitat i l’accessibilitat a la Muntanyeta de Can Sant Joan". Durant la trobada, la delegació municipal també ha visitat l'espai ubicat entre els carrers Diagonal i Pont, on el consistori ha detectat comportament incívics de veïns que llencen bosses d'escombraries. Els contenidors de superfície que hi havia ubicats en aquest punt s'han traslladat temporalmenti mentre durin les obres.  El president de l'Àrea Territorial ha avançat als representants de l'associació de veïns del barri, que també han assistit a la visita, que el consistori està preparant una campanya comunicativa i sancionadora per lluitar contra l'incivisme en determinats punts detectats del municipi on es produeix aquest comportament. Sánchez ha afirmat que "no es pot tolerar aquestes accions incíviques". En aquest sentit, el regidor ha informat que s'augmentarà la presència policial per tal d'analitzar el contingut de les bosses d'escombraries per localitzar dades d'aquestes persones incíviques i posar sancions.

Darrera actualització: 09.10.2018 | 17:40