Èxit de la VII Fira de l'automòbil i concentració de vehicles clàssics

Dilluns, 28 d'octubre de 2019 a les 00:00

El bon temps va acompanyar la mostra, organitzada pel departament muncipal de Promoció Econòmica i els Amics dels Clàssics Montcada.

Prop de 3.500 assistents, 300 vehicles clàssics participants i 40 expositors relacionats amb el món del motor han aconseguit que la setena edició de la Fira de l'automòbil i concentració de vehicles clàssics i esportius hagi estat un èxit. La fira es va celebrar ahir diumenge a l'entorn del pavelló municipal Miquel Poblet i a les antigues pistes d'atletisme.

Durant els parlaments oficials, l'alcaldessa, Laura Campos, va felicitar els organitzadors de la fira i va afirmar que "la trobada de Montcada i Reixac s'està convertint en un referent a Catalunya". Campos també va aprofitar per solidaritzar-se amb els treballadors de les empreses del municipi vinculades al motor, Te Connectivity i Nissan, per la complicada situació laboral que travessen. 

El públic assistent va gaudir de la visita de les dues millors rèpliques existents al món de Kitt, el cotxe fantàstic, protagonista de la mítica sèrie televisiva dels anys 80. Grans i petits també van pujar a l'autobús ACLO 410, un vehicle de transport anglès de dos pisos, construït el 1948, gràcies a la col·laboració de la Fundació de Transports Metropolitans de Barcelona.

La fira ha acollit una mostra cotxes de concessionaris i de segona mà, a més de tallers, punts de venda de recanvis, d'accessoris, de co·leccionisme i de marxandatge vinculat al món del motor. Durant la fira també hi serà present la rèplica del Seat Panda, el cotxe patrulla utilitzat pel cos local de l'any 1982 i que els membres de l’ACMiR estan restaurant gràcies a un conveni signat recentment amb el consistori.

Com cada any, l’Agrupació Fotogràfica de Montcada i Reixac va realitzar les fotografies als vehicles clàssics participants en un photocall ambientat en el món dels ral·lis.

Darrera actualització: 28.10.2019 | 09:29