Una vintena de botigues participarà a la fira comercial que organitza l’Ajuntament els dies 17 i 18 de setembre

Dimecres, 15 de setembre de 2021 a les 00:00

L’objectiu d’aquesta activitat és donar suport el comerç local i és la primera de les accions d’aquest tipus que el consistori farà de forma regular d’ara en endavant.

Una vintena d’establiments de Montcada i Reixac participarà a la fira comercial que la Regidoria de Comerç i Turisme, amb el suport de les associacions de comerciants de Montcada i Reixac, organitza els dies 17 i 18 de setembre, de 17 a 21 h i de 10 a 14 h, respectivament, al carrer Major i la plaça de l’Església. L’activitat coincideix amb l’inici de la nova temporada després de les vacances d’estiu.

L’objectiu d’aquesta acció és dinamitzar l’activitat comercial del municipi i és la primera d’un seguit d’actuacions de suport al teixit comercial local que l’Ajuntament té previst fer d’ara en endavant. ‘Aquests dos anys han estat molt difícils per al comerç local i volem donar-los suport, treballar conjuntament per enfrontar aquesta situació, ja que el teixit comercial del municipi és la base de l’economia local’, ha explicat el regidor de Comerç i Turisme, Gerard Garrido. Per dinamitzar la fira hi haurà dos inflables per a la canalla –a la plaça de l'Església i al carrer Bogatell–, amb entrada gratuïta, l’accés als quals estarà adaptat a les mesures de prevenció de la pandèmia vigents. També hi haurà un taller infantil d'elaboració de coets, a la cantonada entre els carrers Major i Generalitat.

Darrera actualització: 16.09.2021 | 11:06