Una sala de la comissaria de la Policia Local porta el nom de l'exedil Montse Ribera

Dimecres, 5 de maig de 2021 a les 20:00

A proposta dels comandaments policials, aquest nomenament serveix per retre homenatge a la gestió realitzada per l’exregidora, qui va ser presidenta de l’Àrea de Serveis Generals durant el període 2015-2019 i que va morir al 2019 després d’una llarga malaltia.

Una representació municipal, integrada l’alcaldessa, portaveus municipals, regidors dels consistori i comandaments de la Policia Local, acompanyats de familiars de la desapareguda regidora, han participat a la descoberta d’una placa que dona nom a la ‘Sala Montse Ribera’. 

L’acte ha comptat amb els parlaments de l’alcaldessa, Laura Campos, el regidor de Policia Local i Protecció Civil, Oriol Serratusell, el portaveu d’ERC, Jordi Sánchez, i el sotsinspector en cap de la Policia Local, José Manuel Martín, que han coincidit en destacar els seu treball en la gestió municipal, la seva implicació en el municipi i el seu tarannà amable i dialogant. 

Montse Ribera, va ser presidenta de l’Àrea de Serveis Generals de l’Ajuntament, tenint com una de les seves competències la gestió del cos policial, entre els anys 2015 i 2019. Ribera, qui va morir el setembre de 2019 als 46 anys, també va ser regidora de Comerç i Turisme. Aquesta proposta ha estat una iniciativa dels comandaments de la Policia Local i es va donar compte al passa Ple del mes d’abril.  

La sala que porta el seu nom està destinada a la realització de reunions de comandaments, la coordinació amb altres cossos o la celebració de la Junta de Seguretat, entre d’altres funcions. 
 

Darrera actualització: 05.05.2021 | 21:27