Una conferència sobre la construcció del món mitjançant relats tanca l’Any de la LiJ

Dimarts, 10 de desembre de 2019 a les 00:00

L'acte tindrà lloc el pròxim dilluns, 16 de desembre, a la Casa de la Vila i culmina tot un any dedicat a promoure la literatura infantil i juvenil.

La clausura de l’Any de la Literatura Infantil i Juvenil (LiJ) a Montcada i Reixac tindrà lloc el pròxim dilluns, 16 de desembre, a la Casa de la Vila (Major, 32), a les 18 h. Durant l’acte es donarà compte del que ha donat de si aquesta iniciativa i hi haurà la conferència ‘Som allò que ens expliquem: com els relats construeixen el món en què vivim’, a càrrec de l’investigador i professor de Neurociència de la UAB Óscar Vilarroya.

L’Any de la LiJ és una iniciativa impulsada per l’Ajuntament de Montcada i Reixac que ha pretès durant tot el 2019 posicionar la ciutat com a eix cultural al Vallès Occidental en aquet àmbit; atraure el públic familiar i els professionals del sector i cohesionar el municipi mitjançant la cultura. Al llarg d’aquest any s’han dut a terme diverses iniciatives, la més destacada de la qual va ser al Fira del Llibre Infantil i Juvenil que va tenir lloc al febrer. Durant aquests mesos, amb motiu de l’Any LiJ han visitat Montcada i Reixac reconegudes figures del món de la literatura i la il·lustració, com ara Màrius Serra, Jordi Sierra i Fabra, Jaume Centelles, Martin Salisbury i Noemí Villamuza; aquesta última, autora de les imatges promocionals de l’Any de la LiJ.

Darrera actualització: 09.12.2019 | 14:07