Un total de 25.299 persones podrà votar el 21D a Montcada i Reixac

Dimarts, 19 de desembre de 2017 a les 14:00

L'Ajuntament munta un dispositiu especial amb motiu de les eleccions al Parlament de Catalunya d'aquest dijous, 21 de desembre.

Un total de 25.299 persones podrà exercir el seu dret a vot a Montcada i Reixac i tot i ser dia laborable, les votacions es faran als 13 col·legis electorals habituals: el Centre Cívic Can Cuiàs, el Kursaal, l’Espai Jove Can Tauler, l’Auditori Municipal, les escoles Reixac, El Turó, Mitja Costa, Elvira Cuyàs i Mas Rampinyo; els instituts La Ribera i Montserrat Miró, el Centre Cívic La Ribera i el local de l’AV Font Pudenta-Muntanyeta. Els col·legis romandran oberts de 9 a 20 h.

Un total de 90 persones, resultants d’un sorteig públic realitzat a mitjan de novembre, en el marc d’un Ple extraordinari, seran els presidents i vocals de les taules. A cada col·legi electoral hi haurà un representant de l'administració per vetllar pel bon funcionament de la jornada. També seran les persones encarregades de passar les dades de participació a les 13 h i a les 18 h i els resultats finals. Durant tot l'horari de les votacions, l'edifici de l'Ajuntament (avinguda de la Unitat, 6) obrirà portes per resoldre dubtes sobre el cens electoral.

Pel que fa al seguiment de la jornada, els webs municipals www.montcada.cat i www.laveu.cat aniran recollint la informació que es desprengui de les eleccions. L'emissora municipal, Montcada Ràdio (104.6 FM i www.montcadaradio.com) oferirà butlletins horaris fins a les 23 h i la publicació 'La Veu de Montcada i Reixac' de divendres, 22 de desembre, sortirà amb els resultats de les eleccions a la ciutat.

Darrera actualització: 21.12.2017 | 14:13