Un nou web recollirà tota la informació d’activitats infantils i juvenils d’estiu

Dimarts, 18 de maig de 2021 a les 14:00

Hola estiu! es posarà en marxa a principi de juny i forma part del programa de lleure educatiu 360 que està desenvolupant l’Ajuntament.

Hola estiu! és el nom d’un nou web impulsat per l’Ajuntament de Montcada i Reixac que recollirà tota la informació de les activitats adreçades a infants, joves fins a 18 anys i públic familiar que diferents departaments municipals organitzaran enguany al municipi de juny a principi de setembre. L’objectiu d’aquesta iniciativa és reunir en un únic espai totes les accions adreçades a aquestes franges d’edat, per tal de facilitar a la ciutadania l’accés a la informació sobre les activitats i pugui conèixer l’ampli ventall d’accions que l’Ajuntament li pot oferir durant l’estiu al municipi.

Entre moltes altres propostes, el web inclourà el programa Estiu a les places, que consistirà en activitats de lleure i esport que es faran durant juny i juliol als diferents barris del municipi; els contes de les biblioteques a l’aire lliure els dimecres de juny i juliol; cursos mensuals o bé, tallers d’un dia als equipaments municipals; la piscina i els casals d’estiu. Les propostes vinculades a Hola estiu! estaran identificades amb un logotip específic als materials de difusió que s’editin des d’ara i fins al setembre, tant en format virtual com imprès.

Des de l’Ajuntament es vol potenciar totes aquelles activitats educadores formals i no formals que es fan al municipi, donat que el lleure és una de les estratègies més potents per afavorir la cohesió social i evitar la segregació, tal i com es descriu en el projecte Lleure educatiu 360 al qual l’Ajuntament està adherit. Hola estiu! es concep com una eina de cohesió i una via d’entrada a tot el programa d’activitats, per tal que la ciutadania conegui totes aquestes propostes, pugui gaudir-ne i beneficiar-se dels valors del lleure.

Darrera actualització: 18.05.2021 | 13:29