Tots els vídeos d’Estiu amb la Xarxa! estan disponibles al canal de Youtube de l’Ajuntament de Montcada i Reixac

Dilluns, 3 d'agost de 2020 a les 00:00

Durant tot el mes de juliol, la Xarxa d'Equipaments ha ofert continguts en línia sobre manga, pilates, manualitats, cuina i contes.

Tot el contingut del cicle Estiu amb la Xarxa! Coordinat per la Xarxa d’Equipaments, el teniu disponible al canal de Youtube de l’Ajuntament de Montcada i Reixac. Les propostes han finalitzat aquest dilluns, 3 d’agost, amb un altre capítol del conte infantil ‘Històries volades’, interpretat per l’actriu Alba Millaruelo i inspirat en la vida d’Amelia Earhart, la primera dona aviadora que va creuar en solitari l’oceà Atlàntic.

Durant tot el mes de juliol, la Xarxa d’Equipaments ha proposat diversos continguts en línia per tal d’oferir a la ciutadania una alternativa cultural i d’oci, ja que aquest any els centres cívics s’han tancat al públic a causa de la Covid-19 i no han pogut oferir tallers presencials d’estiu. La trentena de vídeos són un taller de còmic manga, sessions de pilates, tres tallers de manualitats per a persones adultes i altres quatre per a infants, tres receptes de cuina i dues sessions del conte ‘Històries volades’. El contingut íntegre del cicle es podrà veure a Youtube de l’Ajuntament de Montcada i Reixac durant l’agost i el setembre.

Darrera actualització: 03.08.2020 | 09:58