Tot&Més guanya el primer premi local del Concurs 'L'Aparador' de Nadal

Divendres, 21 de desembre de 2018 a les 12:00

Montcada i Reixac, amb 27 establiments, ha estat el municipi de la demarcació de la Cambra de Comerç de Sabadell que més participació ha registrat al certamen.

La botiga d'articles de decoració Tot&Més ha guanyat, per segon any consecutiu, el primer premi local –que dona l'Ajuntament– del concurs 'L'Aparador' de Nadal, que organitzen la Cambra de Comerç de Sabadell i els ajuntaments de la seva demarcació. El comerç, a més, ha obtingut el tercer premi que atorga directament la Cambra. El Centre de Jardineria de Terra Nostra ha obtingut el segon premi local; la botiga de moda Amb Hac, el tercer; el centre d'estètica Chic&Beauty, el quart, i la perruqueria Escuder, el cinquè.

Un total de 27 establiments de Montcada i Reixac ha pres part a la 49a edició del certamen, sent el municipi de la demarcació que ha registrat més participació. La regidora de Comerç i Turisme, Montse Ribera, i el president de l'Àrea Econòmica, Óscar Gil, han anat aquest divendres, 21 de desembre, personalment a cadascun dels establiments guanyadors a comunicar-los el veredicte del jurat. El premi consisteix en un viatge formatiu d'una jornada per conèixer tendències comercials.

Darrera actualització: 21.12.2018 | 13:14