Tot a punt per a la VII Fira de l’automòbil i trobada de vehicles clàssics

Dimecres, 16 d'octubre de 2019 a les 17:00

L’Ajuntament de Montcada i Reixac, per mitjà de la regidoria de Promoció Econòmica, organitza conjuntament amb els Amics dels Clàssics de Montcada i Reixac (ACMiR), la setena edició de la Fira d’automòbil i trobada de vehicles clàssics.

La mostra tindrà lloc el proper diumenge, 27 d’octubre, durant tot el dia davant del pavelló municipal Miquel Poblet (camí de la Font Freda, 3) i als terrenys de les antigues pistes d’atletisme, al barri de Pla d’en Coll. La previsió municipal és que per la fira passin més de 3.000 persones i participin 400 vehicles clàssics i 40 estands.

La mostra acollirà nombrosos expositors de vehicles nous de concessionaris i de segona mà, a més de punts de venda de recanvis, accessoris, col·leccionisme, joguines i marxandatge vinculat al món del motor. També hi haurà activitats previstes per als més petits com un taller de pintura sobre un cotxe clàssic, llits elàstics i una mostra de trens en miniatura. La regidor de Promoció Econòmica, Eva Manzano, ha afirmat que “l’objectiu és consolidar aquesta fira i donar a conèixer les empreses locals relacionades amb el món del motor”.

Com a novetat a la zona de clàssics està prevista l’assistència de les dues millors rèpliques existents al món de Kitt, el cotxe fantàstic. Els seus propietari, Michael Miralles i Juan Fer, mostraran a Montcada i Reixac el Pontiac Firebird Trans Am, el vehicle protagonista junt amb David Haselhoff de la mítica sèrie televisiva dels anys 80. Els nostàlgics també podran gaudir de l’autobús ACLO, un vehicle de transport anglès de dos pisos, construït el 1948, gràcies a la col·laboració de la Fundació de Transports Metropolitans de Barcelona.

A la fira també hi haurà una exposició de vehicles d’emergències i cossos de seguretat, com Protecció Civil, l’Agrupació de Defensa Forestal (ADF), Creu Roja, Policia Local i Mossos d'Esquadra. Durant la fira també hi serà present la rèplica del Seat Panda, el cotxe patrulla utilitzat pel cos local de l'any 1982 i que els membres de l’ACMiR estan restaurant gràcies a un conveni signat recentment amb el consistori.

Com cada any, l’Agrupació Fotogràfica de Montcada i Reixac serà la responsable de realitzar les fotografies en un photocall com el de les sortides dels ral·lis, a tots els vehicles clàssics participants i una exposició d’imatges vinculades al món del motor.

A la trobada poden participar els vehicles que tinguin més de 25 anys d'antiguitat. Per participar a la concentració de vehicles clàssics no cal fer inscripció prèvia, però per a més informació es pot contactar amb l’ACMiR, al correu classicsmontcada@gmail.com. Per participar com a expositor a la fira cal posar-se en contacte amb Promoció Econòmica (empresa@montcada.org - Tel. 935 648 505).

Darrera actualització: 16.10.2019 | 13:17