Tornen els jocs escolars

Dimecres, 7 de setembre de 2022 a les 10:00

Tornen les classes i, amb elles, els Jocs escolars als centres Reixac, El Turó i Elvira Cuyàs. Els dies 13, 15 i 19 de setembre s'obre un període de preinscripcions on es podrà apuntar als infants de 13 a 17 h a les oficines de l'AMPA. A partir del dia 19, s'obre l'interval d'inscripcions que es poden efectuar a la Regidoria d'Esports (Carrer Tarragona, 32) de dilluns a divendres, de 9 a 14 h, o dimarts i dijous, de 16 a 19 h.

La programació de les 3 escoles inclou activitats destinades a nens i nenes de cicle infantil, inicial i mitjà i superior. L'escola Reixac i El Turó comparteixen la mateixa oferta: els nens i nenes de cicle infantil podran gaudir de sessions de psicomotricitat mitjançant el joc i l'experimentació amb material; els de cicle inicial duran a terme multiesport (futbol, handbol i bàsquet), on també participaran en les lligues escolars, i els de cicle mitjà i superior contemplen balls moderns, patinatge, gimnàstica rítmica, karate i esports col·lectius (futbol sala, korfball i bàsquet). Per la seva banda, l'Elvira Cuyàs ofereix psicomotricitat per als pupils de cicle infantil, multiesport per als de cicle inicial i esports col·lectius per als de cicle mitjà i superior. Als tres col·legis, les activitats comencen la primera quinzena d'octubre i finalitzen a finals de maig.

Quant als preus, l'abonament per al curs complet és de 163,20 € i cal efectuar el pagament en el moment de formalitzar la inscripció. També hi ha l'opció de fer l'abonament en dues quotes: fer un primer pagament de 89,76 € amb la inscripció i un segon pagament de 89,76 € a mitjan gener. Igualment, es contemplen bonificacions a partir del segon germà o germana inscrit o inscrita a la modalitat d'abonaments anual o dues quotes. En cas de donar-se de baixa, cal notificar-la abans del dia 25 del mes en qüestió.

Teniu tota la informació a la programació de cada escola, a les imatges situades a la part dreta.

Darrera actualització: 14.09.2022 | 11:32