Torna una nova edició del PhotoMontcada que organitza l’AFOTMIR

Dimecres, 13 d'octubre de 2021 a les 00:00

Es tracta d’un festival bianual que l’entitat impulsa amb la col·laboració de la regidoria de Cultura i que omplirà, entre els mesos d’octubre i novembre, l’Auditori, la Casa de la Vila i l’Espai Cultural Kursaal amb exposicions de fotografies.  

  • El PhotoMontcada s’inaugurarà el 19 d’octubre, a les 19.30h, a l’Auditori Municipal.
  • El dia 23, de 10 a 13h, es farà a la plaça de l’Església l’activitat ‘Gran Plató’.
  • Es podran veure mostres de socis de l’AFOTMIR i d’altres associacions convidades de Berga, Igualada i Perpinyà (França).

L’Agrupació Fotogràfica de Montcada i Reixac (Afotmir) organitza entre els mesos d’octubre i novembre una nova edició del PhotoMontcada, una activitat bianual que l’entitat impulsa amb la col·laboració de la regidoria de Cultura amb l’objectiu d’omplir de fotografies les sales d’exposicions municipals.

La presentació d’aquest festival de fotografia es farà el dimarts, 19 d’octubre, a l’Auditori Municipal (plaça de l’Església, 12), a partir de les 19.30h. Aquest acte servirà per donar el tret de sortida a una mostra col·lectiva de socis de l’AFOTMIR amb fotografies panoràmiques de temàtica lliure que es podrà veure fins al 31 d’octubre. En aquest mateix espai cultural, es podrà visitar, entre el 2 i el 14 de novembre, una exposició amb fotografies de socis de les agrupacions de Berga i de Perpinyà (França), dues entitats agermanades amb l’entitat local.

El dia 23, de 10 a 13h, es farà a la plaça de l’Església el Gran Plató, una activitat totalment consolidada en el PhotoMontcada amb els retrats de persones que passen pel carrer com a grans protagonistes. La mostra amb aquestes fotografies es podrà veure a la Casa de la Vila (Major, 32) entre el 2 i el 14 de novembre. Prèviament, en aquest mateix equipament es podrà visitar, entre el 19 i el 31 d’octubre, una exposició de socis de l’AFOTMIR amb fotografies de color de temàtica lliure.

L’Espai Cultural Kursaal (Masia, 39) serà el tercer espai que acollirà exposicions vinculades al PhotoMontcada 2021. Entre el 2 i el 12 de novembre, es podrà veure una mostra col·lectiva de socis de l’AFOTMIR amb fotografies en blanc i negre, i entre el 16 i el 26 de novembre, una altra amb obres de membres de l’Agrupació Fotogràfica d’Igualada.

Darrera actualització: 14.10.2021 | 07:25