Torna 'Let's Clean Up Europe' i la jornada de neteja col·lectiva a l'espai fluvial del riu Ripoll

Dimecres, 3 de maig de 2023 a les 00:00

L'activitat tindrà lloc aquest dissabte, 6 de maig, a la Passera Pont dels Germans Riu Ripoll, de 10 a 13 h. L'esdeveniment l'organitza l'Ajuntament amb la col·laboració de l'entitat Montcada-Som Rius i l'Agrupació de Defensa Forestal (ADF) La Serralada. 

La llera del riu Ripoll acull aquest proper dissabte, 6 de maig, una nova jornada de neteja col·lectiva, acció que s'emmarca en la campanya 'Let's Clean Up Europe'. L'acte tindrà lloc al tram que toca amb el col·legi La Salle Montcada, iniciarà a les 10 h i acabarà sobre les 13 h. El punt de trobada serà la passera de vianants a prop de La Salle, sobre el riu Ripoll. L'organització de l'activitat recomana dur calçat i roba còmodes, gorra, protecció solar i guants de protecció.

L'objectiu de la jornada és manifestar la degradació dels espais verds a conseqüència de les deixalles que s'hi aboquen. La campanya pretén conscienciar a la ciutadania de la quantiat de residus que llencem de forma incontrolada al medi natural promovent accions de sensibilització mitjançant la recollida de residus vessats il·legalment a boscos, platges i marges de rius.

L'activitat s'afegeix a d'altres que organitzen altres entitats i centres educatius de Montcada i Reixac amb motiu de la campanya 'Let's clean Up Europe'.

Darrera actualització: 03.05.2023 | 12:04