Torna l’activitat a la Casa de les Aigües amb la novetat de les portes obertes els dissabtes

Dilluns, 2 de setembre de 2019 a les 00:00

L'equipament se suma un any més a les Jornades Europees de Patrimoni, a la Setmana del Turisme Industrial i al festival d'arquitectura 48 H Open House Barcelona.

La programació del segon semestre del 2019 a la Casa de les Aigües es reprèn aquest mes de setembre. Una de les novetats destacades és que el recinte obrirà durant tot el cap de setmana, de 10 a 14 h; dissabte també hi haurà portes obertes –en comptes dels dimecres, com es venia fent fins ara– i les activitats programades es realitzaran, com és habitual, els diumenges. Les primeres portes obertes d’aquest semestre són el dia 7 de setembre i l’endemà, dia 8, es torna a engegar la Jugatecambienal del Parc de les Aigües, amb propostes cada diumenge d’11 a 13 h fins al 24 de novembre. En el marc de la Jugateca, el 29 de setembre hi haurà la festa del Parc de les Aigües, amb l’espectacle d’educació ambiental Les aventures de la Marina i tallers de pintura i dibuix i el 6 d’octubre, una visita a la Casa de les Aigües.

L’equipament s’afegeix un any més a diversos esdeveniments. El 13 d’octubre, amb motiu de les Jornades Europees de Patrimoni, hi haurà la visita teatralitzada ‘A tota màquina’ (12 h), que s’oferirà de forma gratuïta amb motiu de l’efemèride. El darrer cap de setmana d’octubre, la Casa de les Aigües formarà part un cop més del festival d’arquitectura 48H Open House Barcelona i oferirà una ruta en bicicleta pel denominat Eix Besòs –des de Montcada i Reixac fins a Sant Adrià de Besòs– el dia 26, a les 10 h. Abans de sortir hi haurà una visita guiada al recinte. L’endemà, dia 27, hi haurà un itinerari pel Rec Comtal (10 h). Amb motiu de la IV Setmana del Turisme Industrial, el 2 de novembre (12 h) s’oferirà la visita teatralitzada ‘La fàbrica de l’aigua’ i el 10 de novembre, un altre itinerari pel Rec Comtal (10 h).

N’hi haurà d’altres oportunitats per assistir al es visites teatralitzades; ‘La fàbrica de l’aigua’ es farà el 22 de setembre  l’1 de desembre i ‘A tota màquina’, el 17 de novembre, en ambdós casos, a les 12 h. L’altra visita teatralitzada, ‘A tota màquina’, s’oferirà el 17 de novembre (12 h) i en els tres casos, el preu és de 5 euros. D’altra banda, l’entitat Acer organitzarà el 27 de setembre (20 h) una vetllada dedicada a conèixer els ratpenats.

Darrera actualització: 25.07.2019 | 11:50