Torna la Setmana del Pla d’empresa amb quatre propostes per consolidar els negocis

Dijous, 21 de setembre de 2023 a les 00:00

Els tallers es faran del 2 a l’11 d’octubre i inclou formació sobre estudis de mercat, política de preus i aspectes fiscals, entre d’altres.

L’edició 2023 de la Setmana del Pla d’empresa anirà del 2 a l’11 d’octubre, amb quatre formacions sobre models de negoci, estudis de mercat, preu dels productes i organització econòmica.

El primer taller és "Inspira't en 21 models de negoci i fes el teu CANVAS" i es dura a terme els dies 2, 4 i 5 d'octubre, de 9 a 14 h. En aquest cas, es presentaran 21 exemples de models de negoci que poden ajudar a l'hora de triar-ne un. La formació inclou una part pràctica, on els participants hauran de fer el seu propi model de negoci seguint les directrius de CANVAS, una eina de gestió estratègica que permet a l'empresari conèixer els aspectes claus del seu projecte i com es relacionen entre ells.

El segon bloc, "Com fer l'estudi de mercat del teu negoci", permetrà al participant analitzar la viabilitat econòmica i comercial del seu projecte, detectant possibles clients i competidors i la seva evolució. Aquesta sessió es durà a terme el 3 d’octubre, de 9.30 h a 14 h.

El tercer bloc és "Com posar preu als meus productes o serveis". La sessió es farà el dia 6 d'octubre. de 9.30 h a 14 h. Els continguts que s'impartiran en aquesta sessió ajudaran fixar el preu del producte per obtenir el màxim de beneficis. 

El quart taller, "Aspectes fiscals i comptables que les persones autònomes han de conèixer", ensenyarà als participants alguns consells o opcions per optimitzar recursos a l'hora d'organitzar les finances del negoci discernint-les de les personals. Serà els dies 9 i 11 d’octubre, de 9.30 h a 13.30 h.

Les inscripcions s'han de formalitzar omplint aquest formulari. Per a més informació, es trucar al telèfon 935 6485 05 o enviar un correu electrònic a promocioeconomica@montcada.org.

Darrera actualització: 04.10.2023 | 10:26