Torna la Festa dels Infants després de dos anys de parèntesi

Dijous, 17 de novembre de 2022 a les 14:00

La commemoració, que se emmarca en el Cicle Drets Humans, migració i refugi, es farà el diumenge 20 de novembre a la plaça de l’Església, d’11 a 13 h. Hi haurà parlaments, activitats de circ i una xocolatada.

Després de dos anys de parèntesi a causa de la pandèmia de la Covid-19, Montcada i Reixac torna a recuperar, de manera presencial, la festa dels Drets dels Infants que se celebrarà el diumenge 20 de novembre, coincidint amb la commemoració del Dia Internacional dels Drets dels Infants. L’activitat, que es realitzarà a la plaça de l’Església d’11 a 13h, s’emmarca en el Cicle Drets Humans, migració i refugi que organitza l’Ajuntament, i constarà de dues parts.

A la primera, més institucional i reivindicativa, hi haurà el parlament de les autoritats municipals i tres representants del Consell Municipal d’Infants –Carla Calvo, Carlota Hernández i Paula López- llegiran un manifest. Aquestes tres alumnes de les escoles Mas Rampinyo, Font Freda i La Ginesta van participar entre el 4 i el 6 de novembre a la setena Trobada Estatal de consells de participació d’infants i joves que convoca la UNICEF i que es va celebrar a Cáceres amb la presència de 174 infants i joves d’arreu d’Espanya. Montcada i Reixac va ser una de les quatre ciutats catalanes que va comptar amb representació en aquesta trobada, juntament amb Sabadell, Tarragona i Mollerussa (Lleida).

A la segona part, més lúdica, hi haurà una activitat dinamitzada per l’entitat Tot circ i que permetrà que les famílies i els infants puguin fer un tastet de diversos jocs i exercicis relacionats amb el món del circ. També es podrà gaudir amb la xocolatada que gestionarà l’entitat Montcada Solidària, que destinarà tota la recaptació a projectes socials de suport a persones en situació de refugi

Darrera actualització: 18.11.2022 | 10:12