Torna el 'show drag' per celebrar la Diada per l’alliberament LGTBI a Montcada i Reixac

Divendres, 23 de juny de 2023 a les 00:00

Aquest acte tindrà lloc l’1 de juliol a la plaça de l’Església i és un dels plats forts del programa commemoratiu, que arrenca el 26 de juny.

La Diada per l’alliberament LGTBI a Montcada i Reixac 2023 torna a oferir el show drag que es va celebrar per primer cop l’any passat. L’acte tindrà lloc l’1 de juliol a la plaça de l’Església. A les 19 h hi haurà el muntatge teatral ‘¿Éstas son las cosas con las que tenemos que aprender a vivir?’, a càrrec de la companyia Tirititrans Trans Trans.

El show drag començarà a les 20 h i comptarà amb les actuacions de la montcadenca Chloe Vittu, Daphne Monroe, Santa Maria i Joan 0h. La festa finalitzarà amb l’actuació de DJ Coolkid 2000.

A partir del pròxim dilluns, 26 de juny, a la Casa de la Vila es podran recollir banderes LGTBI-inclusives, fins esgotar existències. El dia 29, la Biblioteca Elisenda (Tarragona, 32) acollirà una sessió de contacontes, ‘Liu’ (18 h), una proposta familiar per a infants a partir de 5 anys, a càrrec de Gigi la Fox.

El programa amb motiu de la Diada per l’Alliberament LGTBI la coordina l’Ajuntament de Montcada i Reixac, amb la participació de Can Tauler, les biblioteques i la Taula LGTBI del municipi.

Darrera actualització: 26.06.2023 | 10:17