Torna el concurs ‘L’aparador’ de Nadal amb un premi per votació popular com a novetat

Dimarts, 22 de novembre de 2022 a les 10:00

El certamen l’organitzen la Cambra de Comerç de Sabadell i els ajuntaments de la seva demarcació. El consistori montcadenc hi atorgarà cinc premis als comerços participants.

L’edició 2022 –la número 53– del concurs ‘L’aparador’ de Nadal ja és en marxa. El certamen l’organitzen la Cambra de Comerç de Sabadell i els dotze ajuntaments de la seva demarcació, inclòs el de Montcada i Reixac. A nivell local, els botiguers que hi vulguin participar podran fer-ho a partir del 22 de novembre i tenen temps fins al 5 de desembre per formalitzar la inscripció, que es podrà tramitar de forma presencial o per Internet. Caldrà omplir i lliurar una butlleta degudament complimentada. De forma presencial, el full es podrà lliurar a la Regidoria de Comerç i Turisme (Montcada Avança; c. Alt de Sant Pere, 73), l’edifici de l’Ajuntament (Avinguda de la Unitat, 6) i la Casa de la Vila (Major, 32). De manera digital, la butlleta es podrà enviar per correu electrònic a comerc@montcada.org o bé, omplir-la des del web de la Cambra de Comerç de Sabadell (www.cambrasabadell.org).

La Cambra atorga un premi general al millor aparador, valorat en 500 euros i diploma, un segon guardó, de 200 euros i diploma, i un tercer, que consisteix en una matrícula gratuïta als cursos de la Cambra i diploma. També hi ha un premi per a la millor campanya nadalenca a les xarxes socials, d’accions efectuades de l’1 de desembre al 5 de gener, que consisteix en una matrícula gratuïta al curs de màrqueting digital que ofereix la Cambra o un altre equivalent i diploma. Les persones que vulguin participar en aquest apartat han d'enviar una memòria explicativa de la campanya i una explicació dels seus resultats al correu electrònic promocio@cambrasabadell.org, abans del 12 de gener.

Els ajuntaments de la demarcació donen premis locals en el marc del certamen ‘L’aparador’. En el cas de Montcada i Reixac, l’Ajuntament atorgarà enguany premis econòmics: 400 euros per al primer; 300 euros per al segon; 200 euros per al tercer i 100 euros per al quart i cinquè, respectivament. El jurat del certamen farà les visites del 9 al 21 de desembre, entre les 9 i les 14 h i les 16 i les 21 h. Durant aquest horari, els establiments participants han de garantir que els aparadors es puguin veure amb facilitat.

Premi popular, novetat destacada
Com a novetat, en la present edició tots els participants en el concurs també optaran al premi popular al millor aparador del seu municipi. Cadascun dels participants rebrà un cartell distintiu com a participant en el concurs, que hauran de col·locar visible des de fora de l’establiment, amb un codi QR que permetrà accedir a espai web on la ciutadania podrà votar els aparadors que més els hi hagin agradat. Els votants populars hauran de ser ciutadans majors de 18 anys i tots ells participaran en un sorteig d’un premi de 100 euros en vals, que hauran de bescanviar en el comerç que hagi guanyat el vot popular d’aquell municipi.

Darrera actualització: 22.11.2022 | 13:39