Torna el cicle de sortides Montcada Camina

Dijous, 26 de gener de 2023 a les 00:00

Les excursions per descobrir indrets naturals de Montcada i Reixac i el seu entorn es van aturar per la pandèmia i es reprenen, el primer diumenge de mes.

El programa Montcada Camina torna aquest 2023 després del parèntesi per la pandèmia. Es tracta d’un cicle de sortides per descobrir indrets naturals de Montcada i Reixac i els seus voltants, que organitzen l’Ajuntament, El Centre Excursionista El Cim i el Centre Espeleològic Alpí Vallesà (CEAV).

És una molt bona notícia recuperar aquest cicle després del temps aturat per la pandèmia; tornem a organitzar-lo amb més ganes que mai i amb la voluntat de tornar a gaudir de les sortides per descobrir el nostre municipi’, ha expressat el regidor d’Esports, Gerard Garrido.

Les excursions es faran el primer diumenge de cada mes des del febrer fins al desembre i el calendari és el següent:

5 de febrer
Sant Pere de Reixac

5 de març
GR-2-Camí del mar

2 d’abril
Serralada de Collserola

7 de maig
Parc de la Llacuna (Mas Duran)

4 de juny
Mirador de l’estrella (Can Cuiàs)

2 de juliol
Vallbona-Font Moguera

6 d’agost
Serralada de Marina

3 de setembre
Turó de Montcada

1 d’octubre
Poblet ibèric del Puig Castellar

5 de novembre
Castell de Torre del Baró

3 de desembre
Sant Fost de Campsentelles-Església de Sant Cebrià de Cabanyes

Totes les excursions començaran a les 8 h i el punt de sortida és el pavelló Miquel Poblet (Camí de la Font Freda, 3). Per participar-hi, es recomana inscripció prèvia, omplint un formulari disponible al web de la Regidoria d’Esports (www.esportsmontcada.org) o en suport paper a les oficines del departament (Tarragona, 32) i a les seus de les entitats participants. També es pot fer el mateix dia de l’activitat, al punt de sortida, abans de les 7.30 h.

Es recomana utilitzar calçat i roba còmodes, adequats per a l'activitat; portar aigua i esmorzar, barret, protecció solar i ulleres de sol. Durant la passejada, s'ha d'anar a una velocitat agradable, que permeti parlar. És recomanable portar telèfon mòbil. Cal respectar les normes de seguretat viària i també l'entorn i el medi natural.

Darrera actualització: 27.01.2023 | 09:07