Torna el cicle d’activitats d’experimentació i joc per a nadons ‘Amb els cinc sentits’

Dijous, 26 de maig de 2022 a les 00:00

Les propostes, gratuïtes per a les famílies, tindran lloc del 2 al 23 de juny a diferents espais del municipi, a càrrec del professionals de les escoles bressol municipals i de Montcada Aqua.

L’Ajuntament de Montcada i Reixac, en el marc del Pla Educatiu d’Entorn, recupera el cicle d’activitats de relació i de joc per a nadons de 0 a 36 mesos ‘Amb els 5 sentits’, amb un programa de propostes, gratuïtes per a les famílies, que es faran durant tot el mes de juny, de 15.15 a 16.15 h, a càrrec de professionals de les escoles bressol municipals (EBM) de Montcada i Reixac i de Montcada Aqua.

2 de juny. Espai d’Entitats Poblet. Material per estimular el joc en els nadons de 0 a 18 mesos. A càrrec dels equips d’EBM Can Casamada i Camí del Bosc.
7 de juny. Institut escola Mas Rampinyo. Psicomotricitat de 0 a 18 mesos. A càrrec dels equips de l’EBM Mitja Costa i Font Freda.
9 de juny. EBM Can Sant Joan. Contes de 18 a 36 mesos. A càrrec de l’equip de l’EBM Can Sant Joan.
14 de juny. Institut escola Mas Rampinyo. Psicomotricitat de 18 a 36 mesos. A càrrec dels equips de l’EBM Mitja Costa i Font Freda.
16 de juny. EBM Can Sant Joan. Massatges infantils de 0 a 18 mesos. A càrrec de l’equip de l’EBM Can Sant Joan.
21 de juny. Institut escola Mas Rampinyo. Psicomotricitat de 18 a 36 mesos. A càrrec dels equips de l’EBM Mitja Costa i Font Freda.
22 de juny. Montcada Aqua. Aqua per a nadons. A càrrec de l’equip de Montcada Aqua.
23 de juny. Espai d’Entitats Poblet. Experimentem! De 18 a 36 mesos. A càrrec dels equips de l’EBM Can Casamada i Camí del Bosc.

Les places de les sessions són limitades i caldrà trucar per apuntar-se a cada sessió de forma individual, al telèfon 935 726 474. El termini d’inscripció s’obrirà una setmana abans de cada activitat i acabarà tres hores abans del seu inici. Els nadons han d’anar acompanyats només d’una persona adulta. L’organització s’encarregarà de proporcionar el material bàsic però s’informarà a cada sessió a les famílies del material individual què hauran de portar.

Darrera actualització: 26.05.2022 | 09:56