Torna Dissabtes per a tu, programa de lleure inclusiu per a persones adultes

Dilluns, 4 d'octubre de 2021 a les 00:00

De forma quinzenal, en dissabte, es programen propostes d’oci per a persones amb diversitat funcional.

El programa de lleure inclusiu Dissabtes per a tu es torna a posar en marxa el 16 d’octubre, després del parèntesi de més d’un any a causa de la pandèmia. Es tracta d’un projecte adreçat a persones adultes amb diversitat funcional, que proposa activitats d’oci aprofitant l’oferta cultural i les activitats festives del municipi o de poblacions del voltant.

Les activitats, gratuïtes, es faran de forma quinzenal a la Casa de la Vila (Major, 32) si es programen propostes d’interior i serà el punt de sortida i retorn en el cas que es tracti d’activitats exteriors. En funció de l’acció planificada i de l’època de l’any, l’horari és de matí o de tarda, d’unes cinc hores aproximadament i en algunes ocasions hi ha propostes per a tot el cap de setmana. La gestió del projecte anirà a càrrec ara de la Fundació Demanoenmano, especialitzada en treballar la integració, la millora de  la qualitat de vida i el desenvolupament personal mitjançant la pràctica de l’esport, l’oci i el lleure.

Les famílies interessades a participar-hi (les places són limitades) han de contactar amb Serveis Socials i Polítiques d’Inclusió, a la seu de l’Espai Cultural Kursaal (Masia, 39). També es pot trucar al 934 451 889 o bé, enviar un correu electrònic a serveissocials@montcada.org.

Darrera actualització: 04.10.2021 | 11:24