TMB presenta la nova campanya de foment del transport públic per a Montcada i Reixac

Dimarts, 12 de juliol de 2022 a les 11:30

La companyia de transports de Barcelona ha fet una promoció personalitzada per a cada ciutat de l’àrea metropolitana que disposa del servei de bus i/o metro

Barcelona’t és la nova campanya de Transports Metropolitans de Barcelona per incentivar l’ús del transport públic per desplaçar-se per la ciutat i per l’àrea metropolitana de Barcelona. La crida a una mobilitat sostenible, cívica i responsable són alguns dels valors comuns que comparteixen els deu municipis on arriben els serveis de la companyia de transports amb Barcelona i les xarxes de transport TMB.

En un moment on els mitjans de mobilitat pública treballen per recuperar els nivells d’ús previs a la pandèmia de la COVID-19, TMB vol tornar a fomentar l’estima al territori a través dels valors que promou el transport públic. L’objectiu d’aquesta campanya és tornar a posar en vigor la importància d’uns mitjans de transport compartits i al servei de tothom.

Barcelona’t s’adapta a cada municipi implicat. Els missatges es podran percebre a través dels busos i metros i xarxes socials corporatives de TMB, entre d’altres, així com a mitjans de comunicació i a suports proporcionats pels ajuntaments que acullen el servei de la corporació. L'espot de la campanya és el que es mostra a la columna de la dreta.

Darrera actualització: 12.07.2022 | 13:13