La Policia Local organitza un taller de tècniques de defensa personal a dones víctimes de violències masclistes

Dimecres, 6 de febrer de 2019 a les 17:00

El curs ha estat organitzat conjuntament pel cos policial, l’Espai Ariadna i una tècnica en Integració Social.

Un total de nou dones víctimes de violències masclistes que resideixen en llars tutelades han participat aquest dimecres en un curs organitzat conjuntament per la Policia Local, l’Espai Ariadna –un servei d’acollida temporal per a aquestes persones i els seus fills– i Olga Ávila, tècnica en Integració Social. L’activitat s’ha dividit en dues sessions: una xerrada a Barcelona a càrrec de l’agent Núria León, on ha explicat diverses mesures de protecció, i la segona, celebrada aquest matí a la seu de la Policia Local.

Aquesta segona sessió ha consistit en un taller de defensa personal femenina impartida pels agents Óscar Vivas i Antonio Hernández, experts en arts marcials. Tal i com ha explicat León, aquesta “ha estat una experiència molt positiva, especialment per a elles, que necessiten eines per guanyar confiança en sí mateixes”. L’agent també ha volgut afegir que la Policia Local s’ofereix a fer tallers monogràfics per a les entitats o col·lectius que ho demanin.

L’alcaldessa, Laura Campos, i la regidora de l’Àrea Interna i responsable del cos policial, Montse Ribera, han compartit una estona amb les participants i han expressat la seva satisfacció per l’organització de l’activitat que tenia com a objectiu promoure l’autonomia personal, guanyar en seguretat i autoestima i superar la por.

Darrera actualització: 09.12.2019 | 07:47