Taller de doblatge i ràdio en el marc del Diltet

Dijous, 31 de gener de 2019 a les 00:00

L'activitat ha comptat amb la participació d'un total de 25 joves i amb la col·laboració de l'emissora municipal Montcada Ràdio.

L'Ajuntament ha dut a terme aquest curs un taller de doblatge i ràdio en el marc del Dispositiu de Transició escola-treball (Diltet), que compta amb el suport de la Diputació de Barcelona, la Generalitat i els centres de secundària de la ciutat. L’activitat s’ha adreçat a l’alumnat de diversificació curricular de 3r d’ESO dels instituts La Ribera i La Ferreria i els de 4t d’ESO de l’escola La Salle. El taller ha comptat amb la participació de 25 joves, que han fet dues hores setmanals de formació entre els mesos d’octubre i finals de gener. La iniciativa va cloure amb una visita a l’emissora municipal Montcada Ràdio i l’enregistrament d’unes gravacions a càrrec de l’alumnat. L’objectiu del curs ha estat millores les habilitats comunicatives i de treball en equip dels participants, que han tingut l’oportunitat de prendre consciència de la pròpia veu com a part indestriable de la seva personalitat per utilitzar-la de manera convenient d’acord a les necessitats de la comunicació oral. 

En el marc del programa Diltet, també hi ha altres iniciatives com les estades formatives a empreses per part dels estudiants de 4t d’ESO dels instituts montcadencs. Un total de 29 alumnes coneixerà la realitat laboral de diferents empreses d’àmbits diversos com l’educació, la mecànica, la perruqueria, la restauració, l’atenció a la gent gran, les telecomunicacions, la informàtica, la comunicació, la logística i la pastisseria, entre d’altres. A l'institut La Ribera, les estades van començar a mitjans del passat mes de novembre; a La Salle, a principi d’any; i a La Ferreria, a final de gener. 

Darrera actualització: 31.01.2019 | 14:24