S’obre el termini perquè les entitats optin a les subvencions municipals

Dilluns, 11 de novembre de 2019 a les 07:30

L’Ajuntament ha habilitat, fins el proper dijous 5 de desembre, el termini perquè les entitats sense ànim de lucre que ho desitgin puguin presentar les sol·licituds per optar a les subvencions municipals per al 2020.

Totes aquelles entitats que vulguin optar a aquest tipus d’ajut hauran de dirigir-se a l’Oficina d’Atenció Ciutadana (OAC) i presentar la sol·licitud, la declaració responsable, una fitxa resum dels projectes o activitats pels quals es demana la subvenció (una per a cada projecte) i el resum de la previsió del pressupost. Els models d’impresos es poden descarregar des del portal d’entitats o bé a la pàgina web de l’Ajuntament.

En aquest sentit, en el marc d’un pla formatiu que celebrarà fins al maig, la regidoria de Ciutadania i Participació Ciutadana ha organitzat per aquest dimarts, 12 de novembre, a la Casa de la Vila, una activitat sobre la tramitació i justificació de subvencions municipals. El taller tindrà lloc de les 18 a les 20 h i tothom qui ho vulgui es podrà inscriure fent clic al següent enllaç.

Cada activitat o projecte que es vulgui proposar per optar a aquest suport econòmic ha de complir les següents condicions: que es facin en el terme municipal de Montcada i Reixac (o fora del municipi sempre que el projecte o activitat estigui definit en els objectius de l’entitat) entre l’1 de gener i el 31 de desembre de 2020 i que l’activitat no tingui caràcter lucratiu i sigui d’interès general per a la població.

Darrera actualització: 11.11.2019 | 13:19