Sorteig dels membres que formaran part de les meses per a les eleccions locals 2023

Dimarts, 2 de maig de 2023 a les 00:00

L’Ajuntament ha celebrat aquest matí una sessió plenària extraordinària amb motiu del sorteig per designar els membres de les meses electorals per a les eleccions municipals que tindran lloc el proper 28 de maig.

L'Ajuntament de Montcada i Reixac ha celebrat aquest matí un Ple, amb caràcter extraordinari i urgent, per realitzar el sorteig per designar els presidents i vocals de les meses electorals que es constituiran amb motiu de les eleccions locals, que tindran lloc el proper dia 28 de maig de 2023, on un total de 26.040 montcadencs i montcadenques estan cridats a les urnes. Un total de 270 persones -entre titulars i suplents- han estat escollides per formar part de les 30 meses electorals. El sorteig s'ha fet per mitjans informàtics, a través d'un sistema aleatori entre els habitants montcadencs majors de 18 anys.

Les persones que hagin estat designades al sorteig per formar part de les meses i que tinguin causa justificada documentalment que els impedeixi assistir-hi, podran presentar al·legacions enviant un correu electrònic a la Junta Electoral de Zona de Sabadell en el termini de 7 dies, a comptar des de la notificació del nomenament.

Darrera actualització: 02.05.2023 | 11:49