S’obre el termini per poder optar a rebre una beca esportiva

Dimecres, 1 de setembre de 2021 a les 00:00

La petició s’ha de fer preferentment de manera virtual i es podrà formalitzar fins al 30 de setembre. És la primera vegada que l’Ajuntament atorga un ajut econòmic per potenciar i diversificar la pràctica esportiva al municipi entre infants i joves d’entorns vulnerables.

  • Els ajuts, amb una dotació pressupostària total de 15.000 euros, s’aplicaran en aquesta temporada i cobriran fins al 50% de la quota anual.
  • El nivell esportiu, el nivell econòmic, la situació d’atur o pertànyer a família nombrosa o monoparental són els criteris de valoració per concedir-la o no.

El termini per demanar les beques esportives, que per primer cop oferirà l’Ajuntament de Montcada i Reixac, s’ha obert aquest dimecres, 1 de setembre, i es mantindrà obert fins al dia 30. Les bases d’aquests ajuts es va aprovar a la sessió ordinària del passat mes de juliol i tenen com a objectiu promoure, potenciar i diversificar la pràctica esportiva al municipi, així com afavorir que infants i joves d’entorns vulnerables puguin practicar esport.

Els ajuts, amb una dotació pressupostària total de 15.000 euros, s’aplicaran en aquesta temporada i cobriran fins al 50% de la quota anual. Hi poden optar els participants individuals en els Jocs Escolars –amb fitxa esportiva a una escola local–, esportistes menors de 21 anys en competicions esportives oficials no professionals i persones adultes inscrites en els cursos que ofereix la Regidoria d’Esports i que no tinguin cap altra bonificació en els preus o tarifes. En qualsevol dels tres casos, s’ha de tenir l’empadronament a Montcada i Reixac.

El termini per demanar les beques s’allargarà fins al dia 30 i es recomana que es faci, preferentment, de manera virtual.

TRAMITAR ARA

Per formalitzar la sol·licitud s’haurà d’adjuntar una sèrie de documents com la memòria de presentació de l’esportista, el pressupost total de les despeses previstes a realitzar, el certificat federatiu i la llicència esportiva, entre d’altres. La sol·licitud també es pot fer de manera presencial, demanant cita prèvia a l’Oficina d’Atenció Ciutadana (OAC).

Per optar als ajuts, s’ha d’obtenir un mínim de 40 punts en base a uns criteris de valoració que es divideixen en nivell esportiu, nivell econòmic i altres factors (estar en situació d’atur o pertànyer a família nombrosa o monoparental).

Darrera actualització: 17.09.2021 | 12:55