S’intensifica la desinfecció de la via pública a Montcada i Reixac

Dimecres, 8 d'abril de 2020 a les 00:00

Els voluntaris de l’ADF s’afegeixen a la feina que realitzen cada dia els operaris del servei de neteja. 

La desinfecció de la via pública s’incrementa des d’avui al municipi amb els treballs que realitzaran els voluntaris de l’Agrupació de Defensa Forestal (ADF) La Serralada, que donaran suport a les feines de neteja dels carrers que realitzen els operaris de Fomento. Un total de set persones voluntàries amb quatre vehicles cuba de l’ADF, carregats amb una dissolució d’hipoclorit sòdic, desinfectaran l’espai públic de la ciutat en coordinació amb el servei de neteja. Aquesta tarda han començat la seva tasca a la Ribera i continuaran a la resta de barris a partir de demà.

La setmana passada, el consistori ja va reforçar el servei de neteja amb la compra de cinc nous equips, formats per polvoritzadors de motxilla, que permeten desinfectar i netejar amb aigua clorada a pressió les zones més crítiques del municipi. Amb aquest material, els operaris de l’empresa adjudicatària de la neteja desinfecten diàriament la via pública, en torns de matí i tarda. El regidor de Serveis Municipals i Via Pública, Juan Carlos de la Torre, ha informat que “aquest dispositiu especial de desinfecció s’incrementarà a partir de dilluns amb la incorporació de tres equips més per als operaris del servei de neteja que ha adquirit el consistori”. De la Torre ha afegit que "l'Ajuntament està reorganitzat aquest servei de forma constant per augmentar les desinfeccions". 

Davant la situació actual per la pandèmia del coronavirus, l’Ajuntament ja va prioritzar la neteja de la via pública per tal de minimitzar el risc de contagi a l’exterior. El consistori va reorganitzar els serveis de neteja viària, amb l’objectiu de focalitzar els seus esforços en la desinfecció d’aquells punts que aquests dies estan sent més transitats, especialment ambulatoris i zones properes a establiments d’alimentació, farmàcies, marquesines, sortides d’estacions de tren, passos subterranis i bateries de contenidors.

Darrera actualització: 08.04.2020 | 20:14