Sheila, Sergio Cossani, Besos Robados, Tabü i Tres D9 actuaran al Montcadasons 2019

Dimarts, 25 de juny de 2019 a les 00:00

El concert de l'esdeveniment que pretén promoure la música local tindrà lloc aquest dissabte, 29 de juny, a la plaça de l'Església.

El concert del Montcadasons 2019 tindrà lloc aquest dissabte, 29 de juny, a la plaça de l’Església, a partir de les 21 h. Enguany hi prendran part dos solistes, Sheila i Sergio Cossani, i tres grups, Tabü, Besos Robados i Tres D9. Aquests són els artistes que van superar la fase preliminar del concurs que convoca la Regidoria de Cultura i Patrimoni per escollir les propostes que es programen al festival de promoció de la música que es fa al municipi. Un dels requisits bàsics és que almenys algun dels components de la banda tingui l’empadronament a Montcada i Reixac.

La convocatòria va rebre 7 propostes i totes van participar en l’audició en directe que es va fer al maig al Teatre Municipal, davant d’un jurat format per docents de música i representants municipals. El jurat va seleccionar cinc propostes, premiades amb el concert de dissabte (mitja hora per actuació) i 500 euros a cadascuna.

Sergio Cossani és d’origen argentí i després de tocar durant 12 anys i publicar dos discos, ara ha iniciat una nova etapa en solitari, amb un repertori d’estil folk-acústic. Sheila Rodríguez participa per segona vegada a Montcadasons, amb versions de coneguts temes del pop melòdic i el rithm and blues. El grup Tres D9 està format per M. Josep Obis, Ángel Millán i el fill d’ambdós, Pau Millán. La banda aposta per temes propis de pop rock composats per Obis i arranjats per tots tres. Besos Robados, amb el bateria Esteban Rey de Montcada i Reixac, presentarà a Montcadasons el seu darrer treball, ‘Curvas peligrosas’, un disc que combina estils com el rock, el power pop i el sou clàssic. Tabü és una banda de hard-rock que té entre els seus membres el montcadenc George Stewart, d’origen veneçolà. El grup ha publicat res discos i ha fet gires per la geografia catalana i espanyola.

Darrera actualització: 20.06.2019 | 13:24