Organitzades dues sessions dins el Pla estratègic per al desenvolupament econòmic i l'ocupació local

Dimarts, 12 de març de 2019 a les 00:00

Les sessions tindran lloc a la Casa de la Vila els dies 19 i 29 de març i estaran dirigides cap a empreses i comerços del municipi.

En línia amb la feina realitzada al llarg de l’any 2018, el departament de Promoció Econòmica i Ocupació continua amb l’activitat del Pla estratègic per al desenvolupament econòmic local i l’ocupació del municipi, organitzant dues sessions de treball que tindran lloc aquest mes de març. En concret, el proper dimarts 19 de març, a les 13:45 h, es farà una primera sessió de treball adreçada a empreses i comerços de Montcada i Reixac, mentre que el divendres 29 de març, a les 11 h, se celebrarà una segona sessió de participació ciutadana amb la col·laboració d’agents socials. Totes dues sessions tindran lloc a la Casa de la Vila (carrer Major, 32).

Aquest Pla estratègic busca definir i executar accions que permetin donar resposta als problemes que té l’economia local, així com afavorir el desenvolupament econòmic i l’ocupació al municipi. El projecte ha estat possible gràcies a la subvenció del Servei d’Ocupació de Catalunya, que ofereix un programa de suport i acompanyament a les planificacions estratègiques territorials.

Darrera actualització: 13.03.2019 | 11:27