'Señora de rojo sobre fondo gris' i 'L'èxit de la temporada' s'ajornen al gener

Dilluns, 16 de novembre de 2020 a les 00:00

El manteniment del tancament dels espais escènics com a prevenció de la Covid-19 obliga a canviar les dates d'aquests espectacles.

L'Ajuntament de Montcada i Reixac ha modificat la data de dos dels espectacles de la programació al Teatre Municipal (Tarragona, 32) previstos per a aquest mes de novembre. L'ajornament fins al 23 de novembre de les mesures de prevenció de la Covid-19 decretades per la Generalitat mantenen tancats els teatres. Per tant, 'L'èxit de la temporada', de la companyia El Terrat, prevista per a aquest divendres, dia 20, es trasllada al 2 de gener (20 h), mentre que 'Señora de rojo sobre fondo gris', amb José Sacristán –programada per al dia 21–, es veurà el 22 de gener (20 h).

El manteniment de les mesures també va motivar la cancel·lació de les dues funcions de Jungla de dissabte passat, 15 de novembre, en el marc del festival internacional El més petits de tots. A les persones que ja haguessin comprat l'entrada, se'ls retornarà l'import. El concert solidari de gòspel, previst per al 14 de novembre al Kursaal, es trasllada al 20 de febrer.

Darrera actualització: 16.11.2020 | 16:06