Roben part del cablejat elèctric del passeig de Ribera

Dijous, 26 de setembre de 2019 a les 00:00

El passat cap de setmana es va registrar un robatori del cablejat elèctric situat al passeig de Ribera, també conegut com passeig del Colesterol, que ha deixat sense llum un tram de via pública que afecta cinc punts de llum.

Des de Serveis Municipals ja s’està treballant per intentar restablir l’enllumenat el més aviat possible i s’estan avaluant els danys ocasionats, valorats aproximadament en uns 5.000 euros, segons el regidor de Serveis Municipals i Via Pública, Juan Carlos de la Torre.

El robatori ha afectat principalment el municipi de Santa Coloma de Gramenet, població annexa al passeig, mentre que a Montcada i Reixac les afectacions han estat menors. Es dona la circumstància que fa uns mesos l’Ajuntament ja havia reposat el cablejat de la zona després que tingués lloc un altre acte vandàlic; fet que el regidor ha denunciat. “La zona afectada, al costat del riu Besòs, és transitada per gent de totes les edats i suposa un passeig molt agradable. No podem permetre que els veïns de Montcada i Reixac es vegin perjudicats per bretolades d’aquest tipus ni que aquestes es converteixin en habituals”, ha lamentat.

Darrera actualització: 26.09.2019 | 12:35