Reunió de tècnics d’Ajuntaments del Vallès Occidental per impulsar la digitalització de les empreses locals

Dijous, 14 de març de 2019 a les 00:00

El passat dijous 7 de març, el Consell Comarcal del Vallès Occidental va organitzar una primera trobada amb diferents tècnics municipals de la comarca amb un objectiu sobre la taula: tractar el Pacte per la Reindustrialització.

Es tracta d'un macroprojecte de 7 mesures que estudia la viabilitat d’implementar la digitalització de les empreses –especialment a les pimes– del Vallès Occidental i al qual s’hi ha adherit l’Ajuntament de Montcada i Reixac. En aquesta reunió van participar tècnics de l’Ajuntament i també d’altres consistoris de la comarca com Barberà del Vallès, Sant Cugat del Vallès, Sant Llorenç Savall, Ripollet, Vacarisses i Viladecavalls.

La mesura ‘Indústria 4.0: coneixement i innovació del Pacte per la Reindustrialització’ contempla, per aquest any 2019, impulsar la transformació digital a les empreses del Vallès Occidental. La finalitat d’aquest repte és facilitar un procés de transformació que millori la competitivitat empresarial mitjançant una sèrie d’activitats amb les que es podrà avançar cap a un model de gestió i producció digital.

En aquest sentit, les activitats d’informació, assessorament i suport a les empreses i les pimes de la zona que no disposen de serveis especialitzats són un element clau per a fer extensiva la innovació digital a la comarca del Vallès Occidental.

A partir d’aquesta primera trobada s’ha creat un grup de treball que s’anirà reunint periòdicament per tal de veure com avança el projecte i quin impacte genera en les empreses.

Darrera actualització: 14.03.2019 | 14:06