L’Ajuntament reobre els parcs infantils de Montcada i Reixac a partir d’avui divendres, 19 de juny

Divendres, 19 de juny de 2020 a les 17:00

El consistori també habilita l’accés als parcs de salut i a la cal·listènia alhora que recorda la importància de seguir estrictament les normes de seguretat i higiene.

Aquest divendres, 19 de juny, l’Ajuntament de Montcada i Reixac ha començat a reobrir de manera progressiva l’accés a tots els parcs infantils i de salut del municipi. El consistori ha pres aquesta decisió tres mesos després de l’anunci de l’estat d’alarma que prohibia l’entrada de persones a aquests espais. La mesura afecta també el parc de la cal•listènia, ubicat al costat del pavelló Miquel Poblet.

Amb tot, l’Ajuntament vol posar l’accent en la importància de respectar les mesures de seguretat i higiene habituals aquestes últimes setmanes i recorda que:

•    L’ús de la mascareta és obligatori per a infants majors de 6 anys
•    Cal mantenir una distància mínima d’1,5 metres entre persones
•    Cadascun dels aparells de joc només pot ser utilitzat per un infant, excepte en casos on els nens i les nenes formin part de la mateixa unitat familiar
•    S’aconsella no compartir joguines
•    És important netejar les mans dels infants abans i després de fer ús dels parcs

El regidor de Serveis Municipals i Via pública, Juan Carlos de la Torre, recorda que no respectar aquestes normes podria suposar un risc molt gran per a la població. “Amb aquestes reobertures l’Ajuntament vol recompensar la paciència amb la qual els nens i les nenes de Montcada i Reixac han viscut el confinament, però no podem obviar que la lluita contra la COVID-19 continua. Entre tots hem d’evitar el risc d’un possible rebrot, ja que qualsevol petita errada significaria haver de fer marxa enrere en aquesta tornada a la normalitat”, assegura.

Darrera actualització: 19.06.2020 | 17:18