Recuperació de serveis municipals amb l’entrada a la Fase 2 del desconfinament

Dissabte, 6 de juny de 2020 a les 10:05

A partir del proper dilluns tornaran a funcionar més equipaments i serveis municipals però amb cita prèvia.

Amb l’entrada a la Fase 2 del desconfinament, l’Ajuntament de Montcada i Reixac torna a posar en marxa més serveis municipals d’equipaments, però sempre amb atenció individual i cita prèvia. A partir de dilluns, 8 de juny, hi haurà activitat presencial a l’OMIC, a les dependències de l’Ajuntament, els dijous de 9 a 14. També s’obrirà l’Espai Cultural Kursaal, a Can Sant Joan, per a serveis i entitats com l’EAIA, la Fundació Secretariat Gitano i l’Eduvic. L’Hotel d’entitats de Can Sant Joan també ho farà per a treball intern i tutories amb cita prèvia del Centre Obert, la Muntanyeta Viu i Tot per tu. A més, tornaran els serveis del Centre Obert, el Centre Bon Dia de Càrites i Montcada Solidària -per a suport als col•lectius amb necessitats de temes de tramitació- al Centre Cívic La Ribera, però sempre amb tutories amb cita prèvia.

Es torna a posar en marxa la Sala de Plens de la Casa de la Vila, però només per a la celebració de bodes civils i amb un aforament limitat de 15 persones.

Pel que fa als equipaments esportius, s’obriran tots els equipaments esportius municipals (els que estan a l’aire lliure i els que no) com els camps de futbol, els pavellons, les pistes semicobertes i els pavellons escolars. L’accés serà restringit per a clubs i entitats esportives que hauran de complir amb totes les mesures preventives i sanitàries establertes. Tindran prioritat les associacions esportives que ja disposaven de la cessió de l’equipament abans del confinament.

Durant la fase 2 hi haurà altres equipaments que continuaran tancats, com els centres cívics de Cívic Can Cuiàs, l’Alzina, el Casino de Terra Nostra i  el Casal de la gent gran Casa de la Mina, on només hi haurà treball intern per part de les dinamitzadores. Els equipaments esportius com Montcada Aqua i la piscina municipal d’estiu continuaran tancats durant la fase 2.
 

Darrera actualització: 06.06.2020 | 10:20