Reconeixement institucional a la UE Sant Joan-Atlètic

Dijous, 14 de setembre de 2023 a les 00:00

L’equip de Can Sant Joan ha rebut la felicitació oficial per part de l’Ajuntament després d’haver aconseguir la victòria a la final de la Copa Catalunya amateur.

La Sala de Plens de la Casa de la Vila va acollir aquest dimecres un acte d’homenatge organitzat per l'Ajuntament per felicitar a la Unió Esportiva Sant Joan Atlètic de Montcada, que el passat 2 de setembre es va proclamar campió de la Copa Catalunya amateur després de guanyar la final contra la UE Sitges (2-1) a Santa Margaria de Montbui. Es tracta del primer títol oficial per a l’equip de futbol del barri de Can Sant Joan, que aquesta temporada militarà a Primera Catalana després de proclamar-se campió de lliga i assolir l’ascens de categoria durant el curs passat.

L’acte va comptar amb la presència de l’alcalde de Montcada i Reixac, Bartolo Egea, i el regidor d’Esports, Carles Vilalta, així com una representació de la plantilla de la Unió Esportiva Sant Joan-Atlètic encapçalada pel seu president, Dani Sosa; el seu entrenador, Dani Sánchez i el seu capità, Albert Jiménez. En la seva intervenció, l’alcalde va felicitar l’equip per haver aconseguit una fita històrica i va lloar la tasca que està fent l’actual junta directiva de l’entitat. “Montcada i Reixac us dona les gràcies per haver portat aquest títol al municipi i desitgem que encara ens continueu donant més alegries en el futur”, va dir Egea en relació a l’immiment inici de la competició lliguera. Per la seva part, el regidor d’Esports, Carles Vilalta, va destacar que la conquesta d’aquest títol “ha tornat a posar el municipi dins de l’elit del futbol amateur a nivell de tota Catalunya" i va lloar el rendiment de l’equip i el comportament de l’afició de Can Sant Joan durant la final.

En representació del club, l’entrenador, Dani Sánchez, i el president, Dani Sosa, van agrair la implicació dels jugadors i el suport de l’afició durant tota la competició copera, tot i disputar-se durant el mes d’agost i fora de casa. El capità, Albert Jiménez, es va mostrar molt orgullós perquè “la feina feta al club per molta gent durant els últims anys s’hagi fet visible a tota Catalunya amb una fita històrica que mai ningú podia haver imaginat”.

A la finalització de l’acte, en el que es va poder veure de prop el trofeu de la Copa Catalunya amateur, l’Ajuntament va entregar al president del club una litografia original del pintor montcadenc Joan Capella. Per la seva part, la representació de l’UE Sant Joan Atlètic de Montcada va obsequiar a l’alcalde amb una samarreta signada per tots els jugadors de la primera plantilla.

Darrera actualització: 14.09.2023 | 11:37